Mentor program

Tegyük hely(é)re az embereidet!

Az embereid ugyanolyan vagyon-elemek a cégedben, mint bármelyik termelő eszközöd. De mivel nem gépek, hanem emberek, rendelkeznek egy erőteljes bizonytalansági faktorral. Hajlamosak egyetlen lépésükkel felrúgni a tökéletes üzleti tervedet.

Ezt a bizonytalansági faktort és az ebből eredő félelmet, kiszolgáltatottság érzést szünteti meg az, ha velem dolgozol.

Jelenleg előregisztrálni tudsz a programra! Egy ingyenes alapkurzussal hamarosan indítjuk!

Ha ezután úgy érzed jó lenne, ha melletted lennék a megvalósításban is, akkor majd jelentkezhetsz a mentor programomba is.

miről szól ez a mentor program?

Ha ránézek egy üzletre, másodperceken belül tudom, melyik ember milyen, mit lehet belőle kihozni és hogyan. Tudom milyen forgatókönyvbe kell beilleszteni. Tudom, hogy pontosan kire van szükség a vállalkozás fejlődéséhez. Mindezeket teljesen tisztán látom.

És imádom, amikor egy „rúgjuk ki” helyzetből azzal, hogy elkezdünk más programot futtatni azon az alkalmazotton, egyszer csak „normális lesz” és már nem akarja a főnök kirúgni.

Persze van olyan is, amikor nincs program, ami segítene rajta, mert egyszerűen nem kompatibilis a céggel az illető, nem odavaló. Akkor abban segítek, hogy meghozd ezt a nehéz döntést!

Bármi legyen is az oka, ez az én szuperképességem. Na persze nem így születtem.

Ezzel a mentor programmal abban támogatlak, hogyan alakíts ki egy ilyen környezetet, hogyan ismerd fel, hogy az embereid termelékenységét hogyan növelheted, hogyan legyen egy kompakt és termelékeny vállalkozásod.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com